gömme rezervuar servisi - An Overview

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the ideal YouTube working experience and our latest options. Learn more

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

Çift kademeli klozet iç takımlarının tasarımlarında ise su tasarrufu ön planda tutulur. Bu modellerde kademelerden biri daha az diğeri ise daha fazla su akıtacak şekilde iki farklı seçenek kullanıcılara sunulur.

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

Talimatlar: gömme rezervuar servisi Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve adımları takip edin. Her advertisementımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Ancak iç kısımda oluşacak kirlenmelerde süreç gömme rezervuar servisi birz daha zor. Bu nedenle kirlenmeye sebep olan etkileri bilmek isteyebilirsiniz. gömme rezervuar servisi Evde kullandığınız Vitra ya da farklı bir marka rezervuar sisteminin içinin kirlenme sebeplerini şu şekilde açıklayabiliriz…

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, cease valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın steel ayaklı gömme rezervuar modellerinden gömme rezervuar servisi oluşur.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Bu seriler dâhilinde kullanıcılara sunulan gömme rezervuar kumanda panelleri, parmak izi bırakmayan gömme rezervuar servisi materyaller ile kaplanır. Dolayısıyla tuvalet takımının genelindeki hijyen seviyesini korumak ciddi oranda kolaylaşır.

Bu konuda kullanıcılardan kimisi işe yaradığını iddia ederken bazısı tabletlerin yetersiz kaldığını söylüyor.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the finest YouTube practical experience and our most current characteristics. Learn more

Report this wiki page